Pannestekt spisskål | Bama

Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Pannestekt spisskål

Enklere og bedre kan nesten ikke gjøres. Frisk og saftig spisskål er fantastisk til spekemat og grillmat – og er kjemperask å tilberede.

  • 4 porsjoner
  • 20 minutter
  • Lett
Pannestekt spisskål

Velg antall porsjoner

Ingredienser

    • 1 stk grønn spisskål
    • 1 stk rød spisskål
    • smør eller olje*, til steking
    • flaksalt*
    • pepper*
    • 3 stilk timian
    • *ikke næringsberegnet

Slik gjør du det

  1. Fjern de ytterste bladene fra spisskålen og del dem i fire kløfter eller båter. Bruk en stekepanne og stek i olje eller smør på middels varme til kålen får en fin stekeskorpe på begge sider.
  2. Server med litt flaksalt og nykvernet pepper, og pynt med timian.

Næringsinnhold